Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X
Boskalis jaarverslagen 2012

Zoekresultaten

5 artikelen gevonden

Veiligheid

Veiligheid is een kernwaarde van ons bedrijf. We willen dat onze medewerkers hun werk veilig kunnen doen en dat ze gezond en wel thuis komen. ‘No Injuries No Accidents’ (NINA) is onze doelstelling.

Lees verder

Personeel en Organisatie

In lijn met het Corporate Business Plan 2014-2016 is in de loop van het verslagjaar de nieuwe divisiestructuur voorbereid.

Lees verder

Vlootontwikkelingen

Met de invoering van de divisiestructuur is het beheer van de vloot (Fleet Management) anders ingericht. De verantwoordelijkheid voor de bagger- en offshore vloot is gesplitst en ondergebracht in de respectievelijke divisies.

Lees verder

Onderzoek en Ontwikkeling

Kennisontwikkeling en delen van kennis hebben met de nieuwe samenstelling van onze organisatie een bredere betekenis gekregen.

Lees verder

ICT

In 2014 zijn de voorbereidingen afgerond om een bedrijfsbreed ERP-systeem te implementeren, waaronder het in kaart brengen van de processen van de verschillende bedrijfsonderdelen.

Lees verder