Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X
Boskalis jaarverslagen 2012

Zoekresultaten

8 artikelen gevonden

Financiële gang van zaken in 2014

Koninklijke Boskalis Westminster N.V. (Boskalis) heeft over 2014 een nettowinst behaald van EUR 490 miljoen (2013: EUR 366 miljoen).

Lees verder

Operationele en financiële ontwikkelingen

Met ingang van 2014 wordt door Boskalis de nieuwe standaard inzake de financiële verantwoording van joint ventures, IFRS11 Joint Arrangements (IFRS11), toegepast. De vergelijkende cijfers 2013 zijn hierop aangepast.

Lees verder

Dredging & Inland Infra

Aanleg, onderhoud en verdiepen van havens en vaarwegen, landaanwinning, kust- en rivieroeverbescherming, rotsfragmentatie onder water en het delven van grondstoffen gebruikmakend van baggertechnieken.

Lees verder

Offshore Energy

De omzet van het segment Offshore Energy is toegenomen tot EUR 1.239 miljoen (2013: EUR 1.067 miljoen).

Lees verder

Towage & Salvage

Towage: sleepdiensten en aan- en afmeren van zeeschepen in havens en bij offshore terminals, beheer en onderhoud boven en onder de waterlijn van onshore en offshore olie- en gasterminals en aanverwante maritieme en managementdiensten.

Lees verder

Holding en eliminaties

Niet-toegewezen activiteiten hoofdkantoor.

Lees verder

Overige financiële informatie

In 2014 bedraagt het totaal aan afschrijvingen, amortisaties en bijzondere waardeverminderingen EUR 293,5 miljoen (2013: EUR 293,8 miljoen).

Lees verder

Overige ontwikkelingen

Kotug Eind december heeft Boskalis met Kotug International B.V. een Memorandum of Understanding (MoU) getekend om haar Europese havensleepdiensten gezamenlijk voort te zetten.

Lees verder