Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X
Boskalis jaarverslagen 2012

Zoekresultaten

10 artikelen gevonden

Bedrijfsprofiel

Koninklijke Boskalis Westminster N.V. (Boskalis) is toonaangevend expert op het gebied van baggeren en maritieme dienstverlening en creëert nieuwe horizons voor al haar stakeholders.

Lees verder

Activiteiten

Boskalis staat bekend om haar innovatieve benadering en specialistische kennis van milieuvriendelijke technieken.

Lees verder

Introductie

Boskalis is wereldwijd actief en een leidende onderneming op het gebied van baggeren, offshore energie en maritieme dienstverlening.

Lees verder

Marktontwikkelingen

Het Corporate Business Plan is geformuleerd met een duidelijke visie op de lange termijn trends, waarbij Boskalis ook aandacht heeft voor de (sterk) fluctuerende marktomstandigheden op de korte termijn.

Lees verder

Strategisch kader

De strategie van Boskalis voor 2014-2016 vloeit logisch voort uit onze missie en visie.

Lees verder

Focus

De pijler Focus van onze strategie is gericht op: ‘Value-Adding Assets’ Specifieke marktsegmenten Zeven geografische regio’s Value-Adding Assets De kracht van Boskalis is dat met de inzet van haar materieel (assets) zowel de bovenkant als

Lees verder

Expand

De pijler Expand van onze strategie is met name gericht op de activiteit Offshore Energy.

Lees verder

Strenghten

Deze strategische pijler is met name gericht op Dredging & Inland Infra en Towage & Salvage. Deze twee activiteiten richten zich op omvangrijke en structureel groeiende marktsegmenten.

Lees verder

Aandeelhoudersinformatie

Wij hechten er belang aan dat de waarde van ons aandeel onze prestaties en de ontwikkeling in onze markten voldoende reflecteert.

Lees verder

Thematekst: Divisiemodel versterkt business focus

In maart 2014 kondigde Boskalis in het kader van het Corporate Business Plan 2014-2016 een herijking van de organisatiestructuur aan.

Lees verder