Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X
Boskalis jaarverslagen 2012

Zoekresultaten

7 artikelen gevonden

Beleid en Doelstellingen

Onze sociale prestaties richten zich enerzijds op onze medewerkers waarbij het bevorderen van hun veiligheid, ontplooiing en welzijn onze primaire doelstellingen zijn.

Lees verder

Veiligheid

Onze werkzaamheden kennen een relatief hoog risicoprofiel. Veiligheid van onze medewerkers en die van onze onderaannemers is een van onze kernwaardes en heeft de hoogste prioriteit.

Lees verder

Thematekst: Veiligheid is een gedeelde zorg

Boskalis werkt sinds 2007 aan de metamorfose van Harderwijk. Bedrijvigheid en industrie in het hart van de stad maken plaats voor wonen, winkelen en recreëren direct aan het Ijsselmeer.

Lees verder

Ontplooiing en welzijn medewerkers

Onze industrie heeft een kapitaal- en kennisintensief karakter en vereist goed gekwalificeerde en ervaren professionals. Zij zijn voor ons onmisbaar om ons werk goed te kunnen uitvoeren en dragen bij aan onze leidende marktpositie.

Lees verder

Samenstelling personeelsbestand

Om nu en in de toekomst op genoeg talentvolle en gekwalifi­ceerde medewerkers te kunnen rekenen is een evenwichtige samenstelling van ons personeelbestand van belang.

Lees verder

Maatschappelijke investeringen

Investeringen in onderwijs en kennisoverdracht Boskalis kent een jarenlange traditie in het steunen van wetenschappelijk onderzoek dat van belang is voor onze sector.

Lees verder

Thematekst: Veilige arbeidsomstandigheden in Qatar

Boskalis heeft in 2014 opnieuw veiliger gewerkt dan ooit tevoren. dat is mede te danken aan NINA, het veiligheidsprogramma dat zich richt op het vergroten van het veiligheids bewustzijn bij medewerkers én onderaannemers.

Lees verder