Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X
Boskalis jaarverslagen 2012

Zoekresultaten

5 artikelen gevonden

Beleid en Doelstellingen

‘Environmental excellence’ wordt steeds belangrijker bij het duurzaam beheren en ontwikkelen van kwetsbare rivier-, delta- en kustgebieden in de wereld. Juist daar vindt een belangrijk deel van onze activiteiten plaats.

Lees verder

Eco-engineering

Gedeelde waarde creëren in cross sectoraal partnerschap Onze eco-engineering oplossingen zijn gebaseerd op de Building with Nature filosofie.

Lees verder

Thematekst: Building with Nature in Indonesië

Meer dan zesduizend dorpen (dertig miljoen mensen) langs de Noordkust van java lopen het gevaar om te worden weggespoeld. Een harde civieltechnische verdediging in de vorm van dijken heeft geen zin op modderige kusten zoals in Indonesië.

Lees verder

Milieuvriendelijk materieel

De International Maritime Organization (IMO) stelt regelgeving vast om scheeps­emissies verder terug te dringen. De Europese Unie neemt in de Marine Strategy Framework Directive ook een aantal maatregelen om scheepsemissies terug te dringen.

Lees verder

Thematekst: cradle-to- cradle oplossingen in de keten

Boskalis streeft naar een voortdurende verduurzaming van haar supply chain. Om ons inkoopproces verder te verduurzamen zijn we in de afgelopen jaren steeds hechter gaan samenwerken met onze toeleveranciers.

Lees verder