Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X
Boskalis jaarverslagen 2012

Strategie en Business Drivers

Boskalis richt zich met haar strategie op de kansen en uitdagingen waar de onderneming zich voor gesteld ziet. De strategie is gebaseerd op drie pijlers: focus, op ‘value adding assets’, specifieke marktsegmenten en geografische regio’s; groei van met name de Offshore Energy activiteiten en versterking van de kernactiviteiten Dredging & Inland Infra en Towage & Salvage.

De markten waarop Boskalis actief is worden vooral gedreven door economische lange termijn factoren, zoals groei van de wereldbevolking, de wereldeconomie en internationale handels- en transportvolumes, met name over water. De lange termijn verwachtingen voor deze factoren zijn positief.

Effectief beheer van zowel risico’s als kansen is essentieel voor het succesvol uitvoeren van de strategie en plannen van de groep. Het identificeren, kwantificeren en bewaken van risico’s en kansen is, met name ten aanzien van de aanbesteding, voorbereiding en uitvoering van projecten, geborgd in onze managementaanpak.

Hieronder volgt een overzicht van de belangrijkste strategische, operationele en financiële risico’s en de risico’s ten aanzien van de financiële verslaggeving.

Toegevoegd aan Mijn verslag Voeg toe aan Mijn verslag